Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Heel, heel lang geleden

11 september 2012 Door: Visje @ 14:46 Categorie: Hardlopen  

In een ver en grijs verleden heb ik voor het laatst iets hier geplaatst en mezelf afgevraagd of het ondertussen rokjesdag zou zijn. Ondertussen is Rokjesdag voorbij en gaan we langzaam aan denken aan het opbergen van de zomerspullen, maar zover is het gelukkig nog niet.

Wel worden de dagen al behoorlijk korter en werkt het weer wat minder mee, maar voorlopig blijft het lekker weer. Ik word er zelfs wat vrolijker van, want hardlopen is met dit weer tenminste weer te doen. Vorige week was het nog behoorlijk warm tot heet en liep ik te kreunen en te steunen in de warmte, nu verheug ik me al op een kort rondje van 5 km bij een temperatuur van een graadje of 17.

Dat heb ik natuurlijk ook helemaal nog niet verteld, maar ik heb me weer ingeschreven voor de Lage Landen Bedrijvenloop in Eindhoven, oftewel de Halve Marathon van Eindhoven. Dus op 14 oktober hobbelt Visje weer door Eindhoven en hoopt een tijd onder de 2 uur neer te zetten. Bekenden kunnen me ook live volgen op de daarvoor bekende site.