Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

We gaan er voor

15 maart 2012 Door: Visje @ 21:39 Categorie: Hardlopen  

Het wordt weer mooi weer en ik wil de komende tijd toch zeker niet voorbij laten gaan door op mijn handen te gaan zitten. Ik ben net lekker op weg op weer wat lichter te worden (daarover later meer) en het hardlopen gaat steeds beter. Ik word lichter en kennelijk helpt het me met mijn tijden. Ik loop nu ruim, heel ruim, binnen het uur op de 10km. Het is me zelfs al een paar maal gelukt om de langere afstanden leuk te vinden.

Ik heb natuurlijk al een aantal keer de 13km gelopen en die route is toch wel leuker om te rennen dan de twee dijken die ik normaal loop, waar ik ook nog eens steeds moet oppassen voor het vele verkeer. Nu de dagen weer langer gaan duren is het ook weer te doen om straks ‘s avonds in de polder te gaan rennen, dus nu even wat routes uitproberen Glimlach

Ik heb jammer genoeg geen geluk, want zaterdag is de 11de wielerronde van Strijen en dan crossen een stel figuren over mijn standaard route. Ik heb me dan ook suf gezocht om die wielrenners niet tegen te komen en toch aan een langere afstand te komen. Waar moet je dan helemaal heen lopen? Die wielrenners rijden wel aan de noordkant, maar ik kom ze steeds weer tegen. Zo groot is Strijen niet.

Ik heb volgens mij een mooie route gevonden en dan ga ik meteen van de 13 naar de 15 km. Lijkt me ook wel weer een uitdaging. Het is meteen een mooie straf voor me, omdat ik deze week niet afgevallen ben. Boze emoticon. Niet afvallen is extra rennen! Ik heb een hele tijd op afstandmeten.nl zitten puzzelen, maar ik heb ‘m gevonden:

 

Dus zaterdag kom ik als het goed is de wielrenners maar heel even tegen, alleen van de Meeuweg naar de afrit Waleweg op de Oudendijk en dan kan ik er weer tegenaan. Mij benieuwen, want het ziet er uit als een hele mooie route . Moet ik alleen wel even goed uit m’n hoofd leren waar ik precies af moet slaan op de Buitendijk, want zo erg ben ik daar ook weer niet bekend.