Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Het was heerlijk

20 maart 2012 Door: Visje @ 11:14 Categorie: Hardlopen  

Ik had vrijdagavond zitten puzzelen hoe en waar ik zou moeten rennen om een lekker groot rondje te kunnen maken, maar ook hoe ik de wielrenners zou kunnen ontwijken. Die reden namelijk over mijn gebruikelijke route, dus dat was geen optie. Ik wilde eerst Maasdam-Puttershoek en weer terug gaan rennen, maar daar werd dus een stokje voor gestoken.

Helaas bleef het lekkere weer uit en twijfelde ik voor het weggaan nog of ik wat meer zomers naar buiten zou kunnen gaan. Achteraf ben ik blij dat ik dat niet gedaan heb. Onderweg werd het soms, als er een beetje zon stond, wel wat warmer, maar over het algemeen viel het tegen. Vooral toen ik eenmaal klaar was. Toen kreeg ik het koud.

Ik had de route, die ik wilde lopen, redelijk goed bekeken. Niet omdat ik bang zou zijn te gaan verdwalen, maar ik zou uitkomen rond de 16 km en wilde het daar wel even bij laten voor deze keer. Het was weer 3km meer dan anders, dus niet overdrijven. Op de Buitendijk zou ik een paar keer afslaan naar delen van de Hoekschewaard waar ik nooit eerder geweest was.

Eerst proberen langs de wielrenners te komen op het Walewegje en dan daarna richting Sas om te genieten van de mijn volgende lange run. Ik ging 3 km verder rennen dan ik gewend was en al lijkt het niet veel, ik kon niet van te voren zeggen of het me zou gaan lukken. Die zorgen waren helemaal voor niets. Ik heb heerlijk gelopen, met af en toe een langsscheurende wielrenner, die dacht de de dijk alleen voor hem was.

Ik was wat langzamer dan gewoonlijk van start gegaan en kon in 1:33:en een beetje de 16 km volmaken. Dus ik mag zeker niet klagen over deze prestatie. Nog even en ik loop standaard boven de 15 km. Lijkt me wel leuk.