Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

AUW…

01 maart 2012 Door: Visje @ 14:21 Categorie: Ergernissen  

boemNee, gelukkig zelf niets. Wel even geschrokken, maar verder niet. Wat is er gebeurd? Eigenlijk heel simpel. Ik rijd dinsdagavond op m’n gemak naar huis. Nieuwe schoenen gekocht, die wil ik uitproberen met een kort rondje, dus helemaal blij en vol spanning tuf ik richting huis. Het is gelukkig niet druk op de weg en op de trambaan is het wel file-rijden, maar normale snelheid. Tot zover niets aan de hand.

Bij de afslag van de Golfbaan, waar anders, moet er ineens iemand in de ankers, omdat hij zich realiseerde dat de ingang van de knikkerbaan daar was en niet verderop. Gelukkig mag je op die plek maar 50 km/u dus zo hard rijden we niet. Ik moet ook in de remmen, want zo plotseling verwachtte ik het ook niet.

Terwijl ik rem kijk ik ni mijn spiegel en zie mijn achterligger richting bumper schieten. Net een beetje te snel om op tijd stil te kunnen staan en BOEM. Ja hoor. Raak. Dat was Kwalitatief Uitermate Teleurstellend. Dan maar snel langs de kant om de schade op te nemen. Mijn achterligger zal wel gedacht hebben of ik gek geworden was, omdat ik in eerste instantie naar een het molenwegje aan de rechterkant wees. Daar valt namelijk niet te parkeren, maar meteen naast mijn hoofd naar links wijzen had niet handig geweest. Dan had het er op geleken alsof ik wilde zeggen dat hij gek was.

Opnemen gegevens ging redelijk snel. Jammer genoeg had hij niet alle gegevens bij zich en moest hij later nog langskomen om de rest in te vullen. Hoopte ik. Hij kwam redelijk laat aankakken met de smoes dat alles bij Inshared geregeld was en er verder niets ingevuld hoefde te worden. Ook goed. Ik had alle gegevens, en een verklaring op het schadeformulier van hem dat hij schuldig was, “Ik lette niet op.”, met handtekening, dus vond het best.

Ondertussen bij de schadehersteller langs geweest en volgende week wordt de tuut gemaakt en kan ik weer vrolijk rondscheuren. tot die tijd rijd ik rond met twee gaten in de achterbumper en moet ik voorlopig even niet mijn kofferbak opendoen. grrr

Tags: , ,