Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Langzaam rennen of snel wandelen

27 januari 2012 Door: Visje @ 22:42 Categorie: Hardlopen  

Het blijft ieder jaar weer de vraag voor Visje. Zo heb ik helaas vorig jaar mijn stokpaardje in Eindhoven moet overslaan, maar  ik heb toch de moed gevonden om weer te gaan rennen en wil dit jaar  De datum gaat 14 oktober worden, als ik het goed gezien heb, en nu alleen nog wachten op de uitnodiging.

In 2010 liep ik een waardeloze tijd en het streven is om in ieder geval mijn tijd van 2009 te evenaren, maar natuurlijk liever te verbeteren. Zoals ik nu bezig ben heb ik er wel vertrouwen in. Ik loop met de week sneller en mijn conditie is echt verschrikkelijk aan het verbeteren.

Zo kwam ik gisterenavond terug van mijn weegavondje bij de Weight Watchers terug en ging toch weer even rennen. Vorige week donderdag ben ik aan die achterlijk run begonnen. Om 9 uur ‘s avonds gaan hardlopen. Gisteren was het zelfs half 10 ‘s avonds, maar ik was maar wat blij da tik weer aan het rennen was.

Eenmaal op de weg terug vanuit Maasdam werd ik wel moe. Ik had er natuurlijk ook wel al een hele werkdag op zitten en was al vanaf 5 uur ‘s morgens in touw. Eenmaal aan het eind, op de Waleweg, was ik binnen no-time weer ‘bij’. Ik voelde me lekker, was snel weer herstelt, geen last van mijn benen en uitermate tevreden dat ik zo laat op de avond mij tijd van het weekend ervoor had weten te evenaren.

Als ik het zo kan volhouden, en zeker met het gewichtsverlies van de laatste weken kan volhouden, heb ik er wel vertrouwen in. In ieder geval ben ik blij dat ik weer zo lekker kan rennen en er zo veel plezier aan kan beleven.Glimlach

Tags: