Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Wordfeud cheats?

10 oktober 2011 Door: Visje @ 12:28 Categorie: Leuk, Spellen  

wordfeud2

Ik wist het niet, maar er schijnen dus ook mensen te zijn die cheats gebruiken als ze Wordfeud spelen. Dus je start een spelletje en je speelt tegen een ander persoon en dan blijkt dat je ver achter komt te staan dan ga je woordenlijsten raadplegen en op internet zoeken naar de beste cheatsite?

Ik kan me van vroeger herinneren dat het woordenboek alleen geraadpleegd werd als er twijfel over een gelegd woord was ontstaan en niet om woorden in op te zoeken, omdat je het even niet meer wist. Kennelijk schijnt het normaal te zijn dat zodra een spel populair wordt er een cheatsite voor gemaakt wordt.

Ik had, voor ik aan Wordfeud begon, het artikel van Tekstschrijver Tim met de 15 tips om te winnen met Wordfeud. Een heel leuk, maar vooral leerzaam artikel, want hij geeft daarin best leuke tips die goed te gebruiken zijn in de spellen. Zo probeer ik zo min mogelijk te ruilen en inderdaad ook veel kruispunten te gebruiken.

In de comments kan je ook leuke reacties vinden en hele nuttige woorden die je nog kan leggen als je met een paar letters bent blijven zitten. Voor de eenzamen onder ons zijn er ook uitnodigingen te vinden, maar die staan al een tijdje, dus ik geef je weinig kans.

Kom je er echt niet meer uit pass dan of in het ergste geval mag je een keertje kijken bij de Scabulizer (gevonden in de comments van het artikel), maar alleen om eens te kijken wat je over het hoofd gezien hebt. Niet om spellen mee te winnen. We spelen wel eerlijk!

2 Reacties op “Wordfeud cheats?”


 1. Martin Johansson says:

  A new cheat app has come to android market! Wordfeud Mastermind is the name. It does all your work automatically by getting the info from your account. It finds all words in all languages and supports random boards. I have played a lot of games and won all thanks to the app. šŸ™‚

  [edit]Link removed… a cheat app is fine, people can find it themselves[/edit]

  1
 2. Sascha Vis says:

  pa ik heb een keer gekeken op die site en geprobeert maar je krijgt echt goede zetten daarmee maar het is niet leuk om zo te spelen.

  2