Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

We zijn weer op weg

05 oktober 2011 Door: Visje @ 17:30 Categorie: Algemeen  

Ik ga er gewoon voor. Twee jaar geleden heb ik het voor elkaar gekregen om 23 kilo af te vallen en wat er in de tussentijd gebeurd is weet ik niet, maar die kilo’s zitten er gewoon weer vrolijk bijna allemaal weer aan. Ik heb tussendoor echt aan sport gedaan. Dus wie me kan vertellen waar ze vandaan komen, mag hieronder gaan roepen.

Ik kan natuurlijk niet gaan zitten wachten tot ik een jaar of 96 ben en dan vanzelf aan het krimpen ga, ik zal wat moeten doen om niet al te dik te worden. “Maar wat?” Dat is de grote vraag. Sonja kan m’n rug op, (en m’n buik weer af). Ik heb twee jaar geleden weken honger gehad, kou geleden en, afgezien van het snelle gewichtsverlies, heeft het me eigenlijk niets gebracht. Ik ben bijna weer op het oude gewicht.

Nee, ik pas er voor om weer dat ongezonde dieet te gaan uitproberen. Ik heb wel het advies gekregen om meer te gaan eten. Niet zomaar dingen te laten staan, maar vaker en meer te eten. Mij benieuwen hoe dat zich gaat ontwikkelen. Voorlopig eet ik meer en straks zien we wel of ik afgevallen of aangekomen ben.

Morgenavond is het weer zo ver. Mijn wekelijkse momentje. Wegen. Meer dan een jaar heb ik de weegschaal niet aangeraakt en nu heb ik mezelf beloofd om iedere donderdagavond te kijken of het me weer gaat lukken. Ik heb een stok achter de deur, want volgend jaar wil, nee moet, ik in Eindhoven onder de 2 uur lopen. Als het me de eerste keer bijna gelukt is, dan gaat het me zeker een keertje helemaal lukken.

Tags: ,

1 Trackbacks/Pingbacks

  1. Onderweg | Visjes WeBlog 27 01 12