Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Ook verslaafd?

05 oktober 2011 Door: Visje @ 10:41 Categorie: Leuk, Vrije tijd  

wordfeudBen je ook verslaafd aan de laatste Hype of valt het wel mee? Sinds ik een nieuwe telefoon heb probeer ik steeds de gekste apps uit en ik kan het niet laten om ook sommige spelletjes uit te proberen. Ik ben begonnen met de razend populaire Angry Birds en de varianten daarop. Dat zijn wel verslavende spelletjes, maar je zit zo in je eentje te spelen. Geen echte tegenstander, enzo.

Ik heb op mijn gewone computer een aantal games staan die je dan online kan spelen tegen anderen. Niet WOW of andere van dergelijke spelen, maar de ouderwetse bordspelen zoals Schaken en natuurlijk ook Scrabble. Van de laatste heb ik een programma gevonden om online tegen de rest van de wereld te spelen. Jammer genoeg ondersteund het de Nederlandse taal niet zo goed en ziet de interface er nogal Oost-Duits uit. Dus echt vaak speel ik niet. Om heel eerlijk te zijn al een tijdje helemaal niet meer.

Maar sinds mijn nieuwe phonetje ben ik vaker aan het spelen en de laatste dagen kwam ik ook Wordfeud tegen en ben dus, sinds kort, bezig om ook redelijk verslaafd te worden aan dit spel. Ik had wel de Scrabble-variant op de Android Market zien staan, maar na de verschrikkelijke applicatie die ik op mijn computer had staan, had ik er eigenlijk maar weinig vertrouwen in.

Toch maar een poging gewaagd en na een dag of twee toch maar de betaalde versie aangeschaft. Dan moet het wel verslavend zijn. Dat is het ook. Blijkt dat ik alleen niet erg snel geweest ben met een verslaving oplopen, want ik zag dat gisteren Wordfeud ook in De Wereld Draait Door. Zelf Jeroen Krabbé speelt fanatiek mee. Eigenlijk wel lachen dat je met een random game bij een bekende Nederlander uit kan komen dan.

Het is dus inderdaad verslavend en ik moet zeggen dat ik voor het eerst Scrabble, want dat is Wordfeud eigenlijk, leuk ga vinden. Ik ben verschrikkelijk slecht in het verzinnen van de woorden en zit soms minuten te staren naar mijn schermpje om te kijken wat ik er nu in hemelsnaam weer van moet brouwen, maar dat mag de pret niet drukken.

Mocht je op zoek zijn naar een makkelijke overwinning, moet je het maar even laten weten. Ik ben altijd bereid om ingemaakt te worden. Maar niet piepen als je alsnog verliest!

1 Reacties op “Ook verslaafd?”


  1. Ja ik ben idd ook verslaafd. Ik probeer steeds maar elke app uit!

    1