Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Heerlijk weekend

09 oktober 2011 Door: Visje @ 19:39 Categorie: Algemeen, Leuk  

veelwindHebben jullie ook zo’n heerlijk weekend achter de rug? Zo zat ik vorige week nog met een brandende zon op m’n kop langs de waterkant, dit weekend moest de zuidwester eraan te pas komen. Hoe het kan verkeren in Nederland.

Het is eindelijk echt herfst en dat zullen we weten ook. Het lijkt af en toe of de natuur bezig is aan een inhaalslag, maar we zijn eigenlijk de afgelopen weken verwend. Het begint nu zelfs ‘s avonds koud te worden.

Ik heb het vissen maar even in de ijskast gezet. M’n hengel waait met minder wind al uit m’n handen en van dat stil zitten word je ook niet echt veel warmer. Hardlopen is natuurlijk heerlijk met dit weer. Ik heb dan wel de Halve Marathon van Eindhoven moeten  missen vandaag, maar ik ben al vol goede moed bezig om volgend jaar een goede tijd neer te zetten. Kilo’s er af en een goede voorbereiding moeten daar voor zorgen.

Na een weekendje zoals deze, met trainen met veel wind, regen en extra op de crosstrianer staan moet dat lukken. De eerste stamppot is al weer verorberd, dus laat nu de winter maar komen. (* des te eerder is het voorjaar)

Tags: , ,