Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Bellen … (en meer)

31 mei 2011 Door: Visje @ 12:30 Categorie: Algemeen, Leuk  

Logitech Premium Notebook Headset Tja, tegenwoordig heeft Visje bellen bij UPC en dat kan dan ‘s avonds en in het weekend gratis, maar als ik ergens anders verblijf wil ook ook graag kunnen bellen. Liefst natuurlijk zo goedkoop mogelijk.

even snel een nummer draaien, één keer over laten gaan en neerleggen is natuurlijk een optie, maar niet de fraaiste.

Nu had ik al heel lang een Skype-accountje, maar na het verslijten van twee skype telefoons leek het me geen goed idee om er daar weer eentje aan te wagen. Een headset zou zeker van pas komen als één van de guppen weer jouwbuis-filmpjes wilt gaan kijken of spelletjes zit te spelen, dus op zoek naar een fatsoenlijke headset.

Gelukkig heb ik er eentje gevonden, lekker plat zodat ie in de tas mee kan en met een USB aansluiting. Ik had gisterenavond m’n Skype-accountje al afgestoft na een jaar of twee, dus vandaag (of morgen) even kijken wat we er verder mee kunnen doen.