Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Poffertjes

29 januari 2011 Door: Visje @ 10:35 Categorie: Eten, Leuk  

poffertjes Ja, ik ga er helemaal voor. Ook al ben ik zelf (een beetje) aan het (zij)lijnen, wil ik toch steeds proberen op zaterdag voor de Guppies steeds wat lekkers te maken tussen de middag. Ik laat ze op zaterdag al ‘s avonds een prakkie eten, dus ze mogen best een beetje verwend worden. Ik heb al een aantal keer m’n hele keuken overhoop gehaald voor de gewone Hollandse pannenkoeken, Amerikaanse pannenkoeken, speciale sandwiches, maar ik heb me nog nooit gewaagd aan de poffertjes.

Gisteren maar een poffertjes pan gehaald. Ook maar meteen een gietijzeren. poffertjespanBeetje nostalgisch, maar dat zijn poffertjes ondertussen voor mij ook :-). Ik heb ze zo lang niet gegeten. Af en toe die troep, die je in de koelvakken van de supermarkt terug kan vinden, opgewarmd in de magnetron, maar dat smaakte de ene keer naar rubber en de volgende keer kon ik er geen naam aan geven, maar poffertjes kon ik het niet noemen. Zelf maken is nu eenmaal toch lekkerder. Al is gaat het maar om het plezier van het maken.

Zo maar even de rest van de spullen halen en dan gaan bakken. Mij benieuwen hoe de guppen ze vinden. Ik heb er nu al plezier van 😀