Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

En ik trap er weer in

22 juli 2010 Door: Visje @ 19:19 Categorie: Hardlopen  

Het is een tijdje geleden dat ik wat heb weten neer te pennen hier. Niet dat er niet zoveel gebeurd is. We hebben het WK net achter de rug en op dit moment is de Tour ook weer in volle gang. (Visje staat virtueel derde in de poule!). Ook privé gebeurde er genoeg, maar ik heb of geen zin gehad om er te lang bij stil te staan, of ik vergat het compleet om wat te gaan schrijven. Waarom dan nu wel?

Goeie vraag, maar eigenlijk is het antwoord heel simpel.
De stukjes hieronder hebben het steeds over hardlopen, en eigenlijk baalde ik ervan dat het lopen steeds slechter ging. Pijn hier, auwtje daar. Conditie vloog achteruit en m’n gewicht weer omhoog. Niet echt om vrolijk van de worden. Ik ben al wel weer begonnen om wat gewicht kwijt te raken, maar dat gaat nu wat langzamer dan vorig jaar.

Dus met wat kortere rondjes lopen en het vooruitzicht dat waarschijnlijk dit jaar wel een uitnodiging voor de bedrijvenloop binnen zou komen, heb ik weer geprobeerd om het een beetje op hardlopen te laten lijken. Ook al was het af en toe ondoenlijk warm.

Vorige week was ‘ ie eindelijk binnen. Of er binnen het bedrijf mensen zijn die heel misschien het leuk zouden vinden om op 10-10-10 aan de bedrijvenloop mee te doen. Natuurlijk zijn die er bij ons. In ieder geval dezelfde die als vorig jaar, dus Visje gaat in oktober weer zijn best doen om ook dit jaar weer de halve marathon te gaan lopen.

Nu moet ik wel trainen en ben ook druk bezig. Afgelopen weekend rennen, 77.5 km fietsen, gisteren rennen en overmorgen weer. Zaterdag staat er 64 km fietsen op het programma en zondagmorgen vroeg weer een loopsessie. Maar dan…. dan zijn de guppies er en neem ik drie weekjes rust om, hopelijk, daarna vol goeie moed de draad op te kunnen pakken waar ik gebleven ben.