Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Zou het dan toch lukken?

06 mei 2010 Door: Visje @ 7:16 Categorie: Hardlopen  

Het gaat echt moeizaam de laatste dagen. Ik ben vorige week donderdag lekker gaan rennen en omdat ik eigenlijk naar de 10 km rondjes wilde, heb ik maar besloten om het Oudeland te laten voor wat het is. Ik heb mijn zinnen weer op Maasdam e.o. gezet en eigenlijk in een impuls naar het industrieterrein gelopen en begonnen.

Heerlijk weer daar over de dijk te rennen. Het ging niet snel, maar het ging. Ik had me al voorgenomen niet alles in één keer te willen, dus als ik een korte rustpauze zou willen nemen, gewoon doen. Eerst de afstand, daarna de rest.

Helemaal niet zo gek bedacht van Visje, want ik deed er, ondanks door het langzame tempo en de genomen rustpauze, er iets meer dan een uur over. Dat geeft hoop. Dat vraagt eigenlijk om meer. Dus vandaag, een week later, gaan we het nog eens proberen en daarna moet ik het ritme van de loopdagen vast weten te houden.

Tags: