Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Hoe dan ook

04 mei 2010 Door: Visje @ 8:03 Categorie: Leuk, Media  

radiant as always Eigenlijk wil niemand het toegeven, maar Lady Gaga is dan wel een beetje vreemd, maar ze weet iedereen wel te vermaken. Vooral de oudere jongeren, waar ik me ook graag onder reken 🙄 kraken haar nogal eens af. Stel je toch eens voor dat je het goede muziek vindt wat ze maakt. Zelf zet ik ook liever een radiostation met 80’s muziek op, maar daar zitten toch ook hele foute dingen tussen. Denk aan Bronksi Beat, Rick Ashtray. Om dan nog maar te zwijgen van Kajagoogoo, waar m’n ‘zusje’ helemaal gek van was.

Okee, je mag de muziek van Lady Gaga niets vinden, de clips afkraken, maar ze is wel zo interessant genoeg dat er veel mensen zijn die parodieën online zetten.

Vorig jaar april zat ze  bij Paul de Leeuw nog live Pokerface te zingen achter de piano en zie je in de comments opmerkingen als: “Ik wist niet dat ze ook ZO kon zingen”. Maar ook South Park heeft een gave clip gemaakt. Niet te vergeten de versie van Christopher Walken met Halloween.

Het kleinste guppie vraagt in de auto altijd of ik Lady Gaga wil draaien, want met dansen hoort ze die muziek ook vaak, dus paps ontkomt er ook niet aan. Ondertussen weet ik de bekendste nummers er ook wel tussenuit te pikken 😯

Vandaag kwam ik langs een briljante parodie van On the Rocks.

Normaal gooi ik alleen een link neer, maar deze is te leuk om te missen: