Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Kent u ze nog?

07 januari 2010 Door: Visje @ 14:14 Categorie: Ergernissen, Vreemd  

Kent u ze nog? Onze grote vrienden van Rijkswaterstaat. Ze hadden ooit verzonnen dat de informatieborden boven de snelweg niet meer de lengte van de file mochten weergeven, maar de reistijd. We kregen dus een puzzel op. Net zoals de mensen rond Amsterdam gisterenavond. Die kregen de melding dat de reistijd nog 198 minuten bedroeg. Dat wil je toch niet weten.

Vanmorgen werd ik echter blij verrast toen ik op de A29 de Heinenoordtunnel uitreed en het informatiebord aldaar in het zicht kreeg. Tot aan de Benelux stond er 3 km file. Ik moest echt nog eens kijken. Geen 20 minuten, maar echt 3 kilometer. Dus toen ik de A15 opdraaide zochten mijn ogen het informatiebord daar al.

Toen ik dat bord in de gaten kreeg en zag dat daar hetzelfde opstond, werd ik weer wat blijer. De oude vertrouwde kilometers waren terug. Er stond ook daar 3 km. Geen rekensommen meer, maar echte kilometers. Gelukkig. Zou RWS geleerd hebben of was dit een eenmalige actie om Visje blij te maken?

3 Reacties op “Kent u ze nog?”


 1. rijkswaterstaat says:

  Geachte heer Vis,

  Wees niet bang, binnenkort veranderen we dit weer. Sterker nog wij willen de tijd dat u uit bed moet komen om op tijd op uw werk te zijn, gaan publiceren. Dit op een informatiebord boven uw televee met een hotlink naar uw wekker.

  Mvg rws

  1
 2. ikke says:

  damnd, was de moderatie vergeten:-)
  – edit: Ohoh…je hebt die foto ook niet voor niets uitgekozen šŸ™„

  2
 3. Visje says:

  @Rijkswaterstaat:
  Het zou wel ideaal zijn als jullie dat kunnen doen voor me.
  Maar ja, de reputatie van sommige van uw werknemers kennende zal het wel blijven bij een simpele msn-oproep als ik afwezig of offline sta.

  Msn schijnt namelijk het enige te zijn wat wel werkt bij jullie.

  3