Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Run Forrest Run

07 oktober 2009 Door: Visje @ 6:15 Categorie: Hardlopen  

Ik weet het, ik weet het. Het commentaar stroomt binnen en ik schaam me diep. Maar ik heb een excuus. Ik ben hard in training voor aanstaande zondag. Ik heb nu eenmaal gezegd dat ik mee zou lopen en dan moet ik het waarmaken ook. Best spannend. Wat ga ik allemaal meemaken? Hoe gaat het in zijn werk? Waar moet ik zijn? Een beetje vreemd dus.

Het is voor mij m’n eerste hardloopwedstrijd, dus alles is vreemd. Ik vind het eigenlijk best wel een beetje vreemd, misschien een beetje dom, dat ik meteen een halve marathon uitgezocht heb om aan mee te doen. Laten we maar hopen dat het allemaal goed afloopt.

De laatste weken heb ik netjes zo veel mogelijk mijn rondjes gelopen. Eerst 10 km, dan 15 km met als top een 18,5 km. Die laatste drie zullen me hopelijk dan ook wel lukken. Ik heb helaas een paar keer niet kunnen lopen door problemen met mijn knie en afgelopen week ben ik door mijn rug gegaan. Het gaat dus van een leien dakje. Narf.

Deze week heb ik een rustige week gepland. Loop met pijnstillers, maar ik loop nog steeds. De treinreis heb ik al uitgezocht. Ik durf echt na 21km strompelen niet nog eens een uur achter het stuur te zitten. Ik kreeg ook een mailtje van Human Capital Care met hoe ze alles georganiseerd hebben, wat voor mij nog steeds geen duidelijkheid schept, maar da’s het onbekende. Alleen is het wel jammer dat er geen gelegenheid is tot douchen. Dus mensen die bij mij in de trein terug naar B’drecht zitten. Sorry.

Mocht ik zondag overleven en nog puf hebben, probeer ik ‘s avonds mijn belevenissen hier neer te zetten, anders wordt dat later in de week.

2 Reacties op “Run Forrest Run”


 1. Ikke says:

  heeee, hij doet ut nog!! Mag ik je veel succes en plezier(!) wensen? Is dat zondag as? Komt dat grappie nog op de televe? Dan ga ik zeker kijken, de achterhoede filmen ze ook altijd wel 🙂

  1
 2. Visje says:

  Of het op tv te zien is weet ik niet. Zag wel een behoorlijk lange uitzending van Studio Sport op zondag.
  Wordt nat en winderig 🙁 argh…. denk da’k maar een winterjas meeneem.

  2