Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Groentje!

11 oktober 2009 Door: Visje @ 8:34 Categorie: Hardlopen  

Ik merk echt dat ik een groentje ben.
Er word wel verteld dat een beetje spanning gezond is, maar ik loop als een kip zonder kop de spullen bij elkaar te rapen. Eindelijk zit alles in de tas, alleen kan ik nergens veiligheidsspelden vinden. ARGH, als EHBO-er moet je die dingen toch hebben. Zo nog eens zoeken.

Straks naar Barendrecht en dan met de trein naar Eindhoven. Dan gaat het beginnen. Visje’s eerste halve marathon. Mij benieuwen hoe het is. Ik heb al pijnstillers moeten nemen voor mijn knie dus het gaat de goede kant op. 🙁

Laat een reactie achter

  • Categorieën

  • Laatste berichten

  • Abonneer op dit blog via email

    Vul je e-mailadres in om je te abonneren op dit blog. Je krijgt een berichtje als er iets nieuws gepost is.

    Voeg je bij 3 andere abonnees

  • Laatste reacties