Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Sportverslaafde ligt niet aan het strand

07 juli 2009 Door: Visje @ 8:24 Categorie: Algemeen  

Hardlopen Inderdaad. Ik wil niet meteen beweren dat ik meteen aan sport verslaafd ben, maar ik loop me nu toch al zorgen te maken over de drie weken vakantie en wanneer en hoe vaak ik kan sporten. Gelukkig heb ik nog een crosstrainer staan, dus hoef ik niet helemaal stil te zitten.

Nu heb ik na de laatste runs wel last en zal het de komende week iets rustiger aan moeten doen, maar helemaal stil gaan zitten lijkt me toch ook niet. Uit het artikel in de Spits blijkt gelukkig dat ik niet de enige malloot ben, maar toch. Zo lekker bezig en een behoorlijke opbouw voor elkaar gekregen, dan moet je al minder aan gaan doen, omdat je anders blessures loopt, komt die vakantie er nog eens tussendoor.