Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Nog eentje…

20 juli 2009 Door: Visje @ 14:54 Categorie: Hardlopen  

Afgelopen zaterdag heb ik voor ik de stoute schoenen aantrok om bij het postagentschap te gaan vragen of mijn pakketje er al was, eerst de stoute hardloopschoenen uitgeprobeerd en heb, in plaats van intervallen rennen, mijn eerste 10 km aaneengesloten gerend. Ik had er helemaal geen zin in om te gaan lopen. Ik werd wakker om half zeven en het regende. Het regende hard. Ik wilde nog verder slapen, maar het lukt me tegenwoordig niet meer om uit te slapen.

Omdat ik de andere keren van de week, dat ik aan het rennen was, ik problemen had, wilde ik toch de zaterdagmorgen maar niet overslaan. Ik had met mezelf afgesproken om meerdere kilometers achter elkaar te lopen, dus ik moest toch echt wat gaan doen. Nu had ik eerder in de week last van warmte en omdat het regende zou dat een probleem minder zijn. Dus Visje rolde z’n bed uit, zocht zijn loopspullen bijeen en begon aan zijn natte tocht.

Ik had al eens verteld dat ik een petje gekocht had om niet steeds met de zon in mijn ogen te lopen. Dat bleek toen ook heerlijk te werken als regenvanger, dus die zet ik nu steeds op. Ook zaterdagmorgen, toen ik onderweg werkelijk verzopen ben. Heerlijk door de regen lopen rennen en toch de 10 km volmaken. dat zijn de dagen.

Vandaag toch maar voor een tweede pet gaan kijken. Een zwarte pet op je knar is wat warm in de zon en kennelijk zou het in de loop van de week weer warmer worden, dus ik wilde een lichtere kleur erbij hebben. Sowieso is een tweede pet wel makkelijk, zodat ik ook eens wat kan afwisselen als er eentje gewassen wordt.

Dus bij verschillende sportzaken hier in de buurt lopen kijken en uiteindelijk de witte versie gevonden van de pet die ik al had. Da’s wel lekker. Er staat niet zo’n groot logo op, daar ben ik wel blij mee. En hij is wit. Oooooh, het is niet waar!

Tags: ,