Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Het duurt maar

16 juli 2009 Door: Visje @ 7:03 Categorie: Algemeen  

Slikken kreng! Het duurt en duurt maar. Die vakantie wil maar niet komen en ik kan op de snelweg ook nog steeds niets merken van de zogenaamde vakantieperiode. Als we de media moeten geloven dan staan er minder auto’s in een rijtje op de voorste te wachten, maar in werkelijkheid komt het er op neer dat ik nog steeds stil sta en kennelijk die file ergens anders niet staat.

Het zou vandaag ook weer warmer weer worden en dan zit ik weer achter glas met een half uurtje luchten. Het is tegenwoordig al niet eens meer de vraag of vandaag de hoofdpijn de kop op gaat steken, maar om hoe laat. De standaard kantooruitrusting bestaat tegenwoordig niet meer uit een doos met brood en fruit, maar ook een doos paracetamol behoort tot de zaken waar we niet meer zonder kunnen.

Vroeger bood je een collega een peuk aan en kon je even bijkletsen. Als nu iemand moeilijk kijkt, moeilijker dan normaal, dan tover je de doos pillen te voorschijn en ga je samen staan slikken. Hoe mooi kan heet leven van een kantoorpik zijn?

Het begint dus tijd voor vakantie te worden en wel snel. Ik moet jammer genoeg nog een week of twee, maar ik ken mensen die nu al met hun dikke reedt op het strand liggen of morgen abfahren nach den Italiën.  Dan jezelf nog afvragen of de ANWB vrijwilligers gevonden heeft om in de file te staan bij de Godhardttunnel. Schaam je. Als jullie volgende week allemaal weg zijn gaat Visje hopelijk nog een paar dagen dat hij niet in het rijtje aan hoeft te sluiten. Prettige vakantie.