Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Wat kan het leven toch mooi zijn

08 juni 2009 Door: Visje @ 21:41 Categorie: Hardlopen  

Toch? Zo loop je op zaterdag te eikelen. Je rent je te pletter, gaat lekker en stort halverwege alles in. Laps afbreken en maar net het aantal laps vol kunnen maken. Dan heb je een dag gewerkt, gaat toch een nieuw shirt aanschaffen, en zo loop je ‘s avonds toch lekker je rondje.

Vanmiddag kreeg ik het toch in mijn kop om een apart running-shirt aan te schaffen. Ik had nog een gewoon katoenen t-shirt aan en zaterdag merkte ik al dat het best koud kan zijn als je behoorlijk gezweet hebt en je neemt een korte rust tussendoor. Zelf geloofde ik niet in kleding dat vocht kan afvoeren, maar na de aanschaf van de tight wil ik alles proberen.

Vanmiddag bij Perry Sport gaan kijken en wonder boven wonder een shirt kunnen vinden dat me aanstond. Eerst nog wel twijfelen of ik niet al een kleiner maatje aan zou kunnen, maar je kan jezelf voor de gek blijven houden. Maar Visje kon blij naar huis en heeft vanavond weer heerlijk kunnen rondrennen. Ik doe er tegenwoordig alles aan om geen televisie te kijken 😉