Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Ter verantwoording

23 juni 2009 Door: Visje @ 16:20 Categorie: Algemeen  

Boefje De criminelen die afgelopen februari het nodig vonden om een ouder echtpaar in hun eigen huis te overvallen staan deze week voor de rechter. Voor het geval u vergeten was waar dit over gaat: Deze stoere overvallers vonden het nodig om bij een ouder echtpaar in Strijen binnen te dringen en de bewoners te mishandelen. De vrouw des huizes moest zelfs ter controle naar het ziekenhuis. Inmiddels zijn de daders gegrepen, waaronder de stoere buurjongen van het echtpaar. De eerste van deze zware jongens zijn al aan de beurt geweest om zich voor meneer de rechter te verantwoorden en hebben 18, 6 en 3 jaar tegen zich horen eisen.

De eerste, Jeffrey de R., kreeg 18 jaar als eis te horen, omdat hij een nogal lange lijst van overvallen op zijn naam heeft staan. De tweede, Abdelwahid A., hoorde 6 jaar eisen voor het helpen van de R.. Beide boefjes werden geholpen door Gideon R. Hij hoorde maar 3 jaar tegen zich eisen, omdat hij niet in Strijen meegedaan zou hebben.

Deze week staan er in totaal negen verdachten voor de rechter, waaronder ook de inmiddels 22-jarige Strijenaar. Hopelijk beseft dit figuur inmiddels wat voor minkukel hij is en leert hij er iets van. We mogen natuurlijk altijd hopen.