Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Hij is binnen

06 juni 2009 Door: Visje @ 12:11 Categorie: Hardlopen  

SOSCoinNadat ik begin van de week een SOSCoin besteld had sloeg het noodlot toe. Niet leuk maar het gebeurde nu eenmaal. Even dan ook niet hardlopen en misschien was dat maar beter ook. Of de Duvel er mee speelt, dinsdag moest ik weer een zijsprong maken voor een stelletje gezellige wielrenners en dan kan je er echt niet vrolijker van worden. Het is twee jaar geleden één van de redenen geweest om te stoppen met hardlopen. Ik was dus eigenlijk wel blij dat ik even extra rust had, hoewel ik dinsdagavond weer behoorlijk vooruitgang boekte.

Het kwam er dus op neer dat ik de donderdagavond over zou slaan. Ik was die avond van plan om eens een ander rondje te gaan lopen, en dan misschien minder verkeer tegen te komen. Ik zou dan een rondje rond de trambaan gaan rennen. De mensen die Strijen en omgeving kennen zullen misschien weten wat ik bedoel. Op de Oud-Bonaventurasedijk beginnen, uitlopen tot Maasdam, oversteken, via Maasdam, Gatsedijk, Cillaarshoek en Keizersdijk weer terug. Een leuk rondje wat ik altijd al heb willen rennen, maar met die korte dikke beentjes van mij kwam het er nooit van.

Gisterenavond maar eens gekeken op afstandmeten hoe lang die route zou worden en dan mijn gemiddelde snelheid van de laatste dagen, toen kwam ik meters te kort. Dat lossen we dan wel op. Dus vanmorgen vroeg gaan rennen en onderweg dacht ik nog of mijn SOSCoin binnenkort in de bus zou vallen. Ik had natuurlijk ook even kunnen wachten met rennen tot de postbode geweest was, want ik was net terug en daar was ‘ie.Mijn eigen SOSCoin. Wat kan iemand blij zijn met zo’n klein dingetje. Hieronder kan je ‘m bewonderen.

Visjes SOSCoin SOSCoin op de plek waar die hoort.

Adres en telefoonnummer heb ik even een beetje weggepoetst. Je ziet dat het voor mij helemaal niet zo dom is zo’n ding te nemen, want ik ben een van de gelukkigen met bloedgroep 0-negatief. Dat is bij een ongeval best wel handig om te weten.