Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Wat moeten we nu?

15 mei 2009 Door: Visje @ 8:19 Categorie: Film, Televisie  

songfestival

Hoe gaan we dit overleven? Wat moeten we nu nog doen? Dit is een klap in ons gezicht. We doen weer niet mee met de finale van het Songfestival. Het muzikale hoogstandje van de hand van Gordon heeft het niet gehaald. Zelfs de PR-stunt van de tekstschrijver is mislukt. We liggen eruit en mogen zaterdag niet meedoen met dit culturele evenement.

Misschien kunnen we meteen de gelegenheid aangrijpen om de rest van Europa te vertellen dat we niet meer mee wensen te doen? De meeste mensen in Nederland interesseert het geen moer hoe een stelletje Oostblok-landen elkaars prostaat zitten te kietelen in de Green-Room. (Heet dat ding nog zo?)

Je kan zaterdag ook beter een leuke horrorcomedy opzetten. Dan kan je namelijk eerst genieten van “Scary Movie 3” (2003). Een beetje flauwe humor, maar wel leuke. Daarop aansluitend kan je om 22.00 kiezen tussen “Underworld: Evolution” (2006) of “Ricochet” (1991).

De laatste is een ijzersterke film met Denzel Washington en John Litgow, maar jammer genoeg al vaker op televisie vertoond en kennelijk nu in de programmering opgenomen om het op te nemen tegen de televisie première van Underworld. Dat is weer een leuk gebrachte horror met als thema het gevecht tussen vampieren en weerwolven. Alleen Kate Beckinsale is al leuk om naar te kijken. Beter dan Denzel in ieder geval.