Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Hoe ziek ben je dan?

08 mei 2009 Door: Visje @ 9:08 Categorie: Ergernissen  

Waar komt die ziekelijke interesse van sommige mensen toch vandaan? Waarom gaan mensen langzamer rijden bij een verkeersongeluk op de andere rijbaan, of zoals bij de vliegtuigramp bij Schiphol, waarom rijden mensen er helemaal naar toe om het wrak te zien? Hebben die mensen zelf geen leven?

Nu hebben we weer nieuwe sensatiezoekers. Karst T. is begraven en daarmee moet de familie van deze man ook rust krijgen. Wat hij gedaan heeft is onvergeeflijk en we zullen nooit de eigenlijke reden van zijn daden te weten komen, maar dat is nu ook van minder belang. Het is belangrijker dan de slachtoffers opgevangen worden en vergeet deze man zo snel mogelijk. Hij is dood, wat wil je nog meer?

Nee, we gaan zijn graf bezoeken. Zijn ouders hebben het al zwaar genoeg en zullen de komende weken misschien wel vaker bij het graf van hun zoon langs willen komen. Ook zij staan namelijk voor een raadsel. Ze moeten er maar verder mee dat hun zoon die verschrikkelijke actie op Koninginnedag heeft uitgehaald.

Het moet voor die mensen een ramp zijn om mee te leven. Daarnaast zijn ze ook nog eens een zoon verloren, die kennelijk toch behoorlijk in de war was. Als ouder lijkt me dat vreselijk om te weten te komen dat je kind zo in de war was en dat je er niet van af wist. je zou toch het liefst je kind willen helpen.

Deze mensen verdienen rust. Het klinkt misschien gek, maar die mensen zijn ook slachtoffer. Laten we ze toch met rust laten. Nu lopen de sensatiezoekers op de begraafplaats rond om het graf van Karst te zoeken. Wat moeten ze daar?