Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Hij is er!

22 mei 2009 Door: Visje @ 13:24 Categorie: Hardlopen  

Sigma Onyx Pro

Hij is er. Ik heb alleen gisteren extra moeten wachten, maar dat kwam omdat het een feestdag was. Vanmorgen stond al vroeg de postbode met een pakje voor de deur en inderdaad dat was m’n nieuwe hartslagmeter. Dus visje kan vandaag gebruiken om te kijken wat voor mogelijkheden deze allemaal heeft en dan morgenochtend vroeg het land in te rennen en te kijken of het lopen binnen de verschillende hartslagzones nu al beter gaat.

De laatste keren dat ik op hartslag liep bakte ik er werkelijk niets van. Na 10 weken had ik toen ook de moed al opgegeven. De langzaam opbouwende schema’s die ik toen gevolgd heb hadden alleen als resultaat dat ik 20 minuten kon rennen, maar dan ook wel dood was.

Toegegeven dat ik 20 kilo zwaarder was, dus helemaal eerlijk is de vergelijking niet. Maar ik kan natuurlijk pas wat zeggen als ik morgen de eerste sessie weer achter de rug heb. Mij benieuwen of ik nu makkelijker de finish haal of niet.