Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Wat willen we nou?

13 april 2009 Door: Visje @ 15:27 Categorie: Algemeen  

donkere wolken Het is werkelijk nooit goed hier in Nederland. Zo is het te warm, zo is het te koud. Als je aan Maxima een tijdje geleden had gevraagd of de Nederlander bestaat, zou ze zeker  “Nee!” zeggen, maar nu ze ons, beroepszeikers, een tijdje langer heeft mee gemaakt, zal ze wel van mening veranderd zijn.

Ons nationale weervoorspeldingetje, KNMI genaamd, had voorspeld dat Tweede Paasdag een mindere dag zou worden. Het KMNI voorspelt graag het weer van volgend jaar en vergeet steeds weer om dat er bij te vermelden.

Omdat het weer minder zou worden, dacht Visje dat het dan verstandiger zou zijn om ramen te zemen, tuin te spitten en een beetje te sporten. Het werd toch niet van dat lekkere weer.

Ondertussen is het matglas verdwenen, liggen de wormen een beetje bij te bruinen bovenop de zojuist omgewoelde, met nieuwe compost vermengde, aarde en staat de Crosstrainer nog na te smeulen. Maar goed dat ik de ramen gedaan heb, anders was ik de sprookjes van het KNMI blijven geloven. Nu kan ik ten minste zien dat het heerlijk weer is.

Tags: , ,

2 Reacties op “Wat willen we nou?”


 1. Ikke says:

  Naar mijn idee geven ze al 2 weken slecht weer op. Dit zijn geloof ik 2 dagen geweest. Ideaal weer om wat in de tuin te rommelen, zeker de vijver had enige behoefte aan aandacht. Nu is hij weer helder, met wat nieuwe plantjes en een nieuwe bewoner erbij.

  1
 2. Visje says:

  Ik hoor het al… Je bent ook druk bezig geweest, maar ik blijf erbij. Die tuin had ik moeten asfalteren, witte streep in het midden en aan beide kanten een vangrail als afzetting.
  Die witte streep wel doorgetrokken natuurlijk.

  2