Visjes WeBlog

Just another WeBlog
Subscribe

Dag des Oordeels

10 april 2009 Door: Visje @ 9:43 Categorie: Algemeen  

GolgothaVandaag gaat het gebeuren. Gisterenavond heeft de Ondernemings Raad een mailtje aan iedereen gestuurd met de uitleg en vanmorgen schijnt er tegen iemand gezegd te zijn dat vandaag bekend gemaakt gaat worden wie er mag verdwijnen. Waar we gisteren bang voor waren gaat vandaag werkelijkheid worden. De twaalf discipelen worden vandaag geofferd, om maar even kort door de bocht te gaan.

Vandaag krijgen we te horen wie er mag blijven en wie er zal moeten vertrekken. Het gaat een leuk Pasen worden voor hen die ‘mogen’ blijven. Jammer dat vandaag de bekendmaking ingang gezet gaat worden, maar precies 5 weken na de bekendmaking van de afvloeiïng, is het misschien maar beter.

Instant update: De eerste twee zijn op dit moment al bij de directie geroepen. Het is dus nu voor het echies.

Final update: voor vandaag dan…
De twaalf namen zijn bekend gemaakt. Visje mag het rit elke morgen blijven maken en kan rustig Pasen gaan vieren.